Corona Maatregelen

In verband met het Corona virus hebben wij in onze praktijk een aantal maatregelen getroffen.

Op dit moment ontvangen wij geen cliënten in onze praktijk. Alle consulten vinden plaats via een videogesprek of telefonisch consult. Wij zijn ermee bezig ook EMDR behandelingen online beschikbaar te maken via een speciaal daarvoor ontwikkelde app.

Tot RIVM hier anders in adviseert, bieden wij op dit moment geen trainingen en workshops in onze praktijk of op locatie aan. Echter voor bijna alle trainingen en workshops bieden wij een online alternatief. Indien je trainingen of workshops met ons hebt gepland, nemen wij in de loop van deze week contact met je op om te bekijken hoe hiermee om te gaan.

Voor de continuïteit van behandelingen en van onze praktijk zorgen wij ervoor dat alle behandelingen en afspraken zo veel mogelijk doorgaan. Tevens zijn wij normaal bereikbaar voor vragen en verwijzingen.

Mochten wij je ergens mee kunnen helpen, bel of mail ons gerust.

Gratis adviesgesprek

Ben je benieuwd wat Stip voor kan betekenen voor jou? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. We bespreken daarin waar je tegenaan loopt en hoe we je daar het beste bij kunnen helpen.

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.