Webinar verbind je lichtpuntjes

14 apr 2020 | Evenementen

Iedere dag worden we gevoed met berichtgevingen over het Corona virus. Je kan de radio of tv niet aanzetten en je wordt overspoeld met negatieve berichten. Naast je persoonlijke situatie die volledig op zijn kop staat, krijg je ook nog de zorgen om je familie en vrienden erbij. Ook zie je hoe de hele wereld in brand lijkt te staan. Hoe lang gaat het nog duren? Komt het allemaal wel goed? Dat zijn grote zorgen die je bewust en/of onbewust met je meedraagt.

Gelukkig zien en horen we nu af en toe hele kleine lichtpuntjes in de media en worden we blij van de berichtgeving over de mensen die wel genezen van dit vreselijke virus. 

Wat je echter niet moet vergeten, is dat er ook in jouw dagelijkse leven veel lichtpuntjes zijn. Ze worden nu misschien vertroebeld door negativiteit, maar ze zijn er echt én van onschatbare waarde voor een gezond en gelukkig leven.

 En die lichtpuntjes zijn onze inspiratiebron voor dit webinar. 

Ankie van de Ven, eigenaar van Stip, zal het webinar hosten.
Tijdens dit webinar geeft ze tips & tricks waarmee je doelgericht aan de slag kunt en jouw kleine gelukmomentjes kunt inzetten voor een positievere mindset.
Er ontstaan om ons heen al veel hartverwarmende acties, maar je kan ook je persoonlijke situatie, die nu misschien wel bestaat uit stress en zorgen, omzetten naar kleine lichtpuntjes waaruit je veel persoonlijke kracht en energie kunt halen.

Count your blessings!

Hoe doe je mee? Stuur via info@stip-mentaalfit.nl je emailadres naar ons toe en je krijgt van ons een link waarmee je deel kunt nemen aan het webinar

 PS: Er zijn geen kosten verbonden aan je deelname. Je emailadres gebruiken we alleen voor de deelname.