Back to Work *Samen werken aan re-integratie*

It takes 2 to tango

Re-integreren kun je niet alleen. Voor een effectieve re-integratie is het noodzakelijk dat medewerker en leidinggevende goed communiceren en samenwerken. Dit is makkelijk gezegd, maar blijkt in de praktijk vaak niet zo eenvoudig. Beide partijen kijken vanuit hun eigen perspectief en hebben verschillende belangen. Dit kan zorgen voor vertraging, maar ook voor ineffectiviteit als het gaat om herstel en re-integratie proces. Back to work helpt medewerker en leidinggevende op een praktische en concrete manier bij het zetten van de stappen die nodig zijn om tot een gezonde terugkeer naar werk te komen. Hierbij werken beide partijen aan hetzelfde doel vanuit hun eigen verantwoordelijkheid.

Startdatum: Dinsdag 26 april 2022 Back to Work *Samen werken aan re-integratie*

Voor wie: Werknemer & Leidinggevende
Locatie: Golf en Countryclub Best

Meer informatie? Klik hier om de folder te lezen.

Stip helpt mens en organisatie bij het creëren van een optimale mentale gezondheid en een krachtige en gezonde leefstijl.

Dat doen wij door middel van trainingen, workshops, coaching en behandeling van individuen en groepen. Wij willen een betekenisvolle, positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen. Stip gaat daarbij niet voor een quick fix, maar voor duurzame ontwikkeling gericht op een vitale en gezonde toekomst.