De beste keuze voor uw medewerker en organsiatie

Bent u op zoek naar hulp bij verzuim door psychische klachten, maar weet u niet welke mogelijkheden of interventies passen bij uw organisatie of vraag? Maak dan gebruik van onze keuzehulp. Door de vragen uit de keuzehulp te beantwoorden, kunnen we u een gerichte indicatie geven van de oplossingen die passen bij uw situatie. De uitkomsten van de keuzehulp zijn een indicatie en geen bindend advies.

Vragen Keuzehulp

Welkom bij onze keuzehulp. Hieronder staan een aantal vragen die u kunnen helpen om de juiste interventie voor uw medewerker of organisatie te vinden. Bij het invullen van de vragen is het belangrijk dat u steeds die optie aanvinkt die het meest relevant is voor uw situatie. Wanneer u een antwoord op een vraag heeft aangeklikt zal er soms een nieuwe vraag in beeld komen. Wanneer dit niet meer gebeurt is de keuzehulp volledig ingevuld en kunt u klikken op de knop: Laat de beste optie voor mij zien.

Komt u er niet uit met de keuzehulp, bijvoorbeeld omdat er meerdere vragen liggen, bel ons dan voor een advies op maat. We helpen u graag verder.

[fluentform id="3"]

Gratis adviesgesprek

Onze specialisten helpen u graag verder in een vrijblijvend telefonsisch adviesgesprek.

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.