‘Weer lekker in mijn vel, daar ga ik voor’

Wat past bij jou?

Wil je hulp bij het oplossen van een klacht of probleem maar weet je niet goed welke behandelvorm er bij jouw vraag past? Maak dan gebruik van onze keuzehulp. Door het beantwoorden van de vragen uit de keuzehulp, kunnen we je een idee geven van de mogelijke oplossingen die wij je kunnen bieden. De uitkomsten van de keuzehulp zijn een indicatie en geen bindend advies. 

Vragen keuzehulp

Welkom bij onze keuzehulp. Hieronder staan een aantal vragen die je kunnen helpen om de juiste behandeling te vinden bij jouw klacht of probleem. Bij het invullen van de vragen is het belangrijk dat je steeds die optie aanvinkt die het meest relevant is voor jouw klacht of probleem. Dit helpt je om tot een gerichte hulpvraag te komen en te onderscheiden waar het voor jou nu echt om gaat.

Wanneer je een antwoord op een vraag hebt aangeklikt zal er soms een nieuwe vraag in beeld komen. Wanneer dit niet meer gebeurt is de keuzehulp volledig ingevuld en kun je klikken op de knop: Laat de beste optie voor mij zien.

Kom je er niet uit met de keuzehulp, bijvoorbeeld omdat er meerdere problemen spelen, bel ons dan voor een advies op maat. We helpen je graag verder.

[fluentform id=’2′]

Gratis adviesgesprek

Ben je benieuwd wat Stip voor kan betekenen voor jou? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. We bespreken daarin waar je tegenaan loopt en hoe we je daar het beste bij kunnen helpen.

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.