Overhandiging knuffels MaximaMC Veldhoven

20 jan 2021 | Nieuws

Gisteren was het dan zover en kon Ankie van de Ven ruim 3 dozen knuffels overhandigen op de kinderafdeling van het MaximaMC te Veldhoven.

Omdat Stip vorig jaar september haar 10-jarig jubileum vierde, wilde we hier graag goede doelen aan koppelen.
Dat moesten goede doelen worden waar het team van Stip grote affiniteit mee heeft en dus was de keuze snel gemaakt.

Voor iedere verkochte training vanaf 1 september 2020 (start van onze feestweek) heeft Stip een knuffel van het Ronald McDonald Kinderfonds gekocht en deze gisteren (19-01-2021) overhandigd aan het Vrouw-Moeder-Kind centrum waaronder de kinderafdeling valt. Zij gaan er voor zorgen dat de kinderen verrast kunnen worden met zo’n mooie knuffel.

Omdat het team van Stip hier erg blij van wordt hebben we besloten om deze actie voort te zetten en er een jaarlijks terug kerende donatie van te maken.

Team Stip
Ankie, Tsui-ken, Petra, Anke & Annemarie.

 

Stip helpt mens en organisatie bij het creëren van een optimale mentale gezondheid en een krachtige en gezonde leefstijl.

Dat doen wij door middel van trainingen, workshops, coaching en behandeling van individuen en groepen. Wij willen een betekenisvolle, positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen. Stip gaat daarbij niet voor een quick fix, maar voor duurzame ontwikkeling gericht op een vitale en gezonde toekomst.