Vacature GZ-psycholoog

07 sep 2020 | Nieuws

Gezocht: Frisse, energieke en ondernemende GZ-psycholoog
24 – 32 uur  in Eindhoven.


Over Stip

Stip is een jonge en dynamische organisatie die training, coaching en behandeling biedt aan particulieren en bedrijven. Wij werken samen met onze cliënten aan het creëren van een optimale mentale gezondheid en zijn daarbij gespecialiseerd op het gebied van stressklachten. Zakelijk werken wij voornamelijk voor organisaties uit de zorg en dienstverleningssector. Onze particuliere cliënten worden naar ons verwezen door de huisartsenpraktijken en zorgverleners waar wij mee samenwerken.

 Jouw functie

Bij Stip worden jouw kennis, kunde en ervaring als GZ-psycholoog breed ingezet. Zo behandel je individuele cliënten binnen de kaders van de basis GGZ, maar lever je ook een aandeel in onze groepstrainingen en coaching trajecten. Je werkt met collega’s van verschillende disciplines samen en geeft input vanuit jouw eigen expertise en visie op een gezamenlijk behandel en dienstverleningsaanbod. Je werkt vanuit expertise en betrokkenheid samen met cliënten en waar nodig ook met hun netwerk en werkgever. Om goed aan te kunnen sluiten bij de vragen van onze cliënten en bij de maatschappelijke thema’s omtrent vitaliteit en gezondheid, werk je voortdurend aan de ontwikkeling en verdieping van ons aanbod. Dit vraagt een ondernemende mindset en een proactieve aanpak.

Waar kom je terecht?

Stip bestaat uit een team van 6 vaste medewerkers, met daarom heen schil van externe collega’s die aanvullende diensten leveren. We werken als team op een betrokken en energieke manier met elkaar samen. We hebben passie voor ons vak, lachen veel en hebben het hart op de tong. Hierdoor hangt er in onze praktijk een positieve vibe en is er veel ruimte om samen met elkaar te groeien en te ontwikkelen.

Wat neem jij mee om succesvol te zijn in deze rol?

  • Je bent BIG geregistreerd als GZ-psycholoog (bij voorkeur aanvullend opgeleid op het gebied van EMDR en mindfulness).
  • Je hebt ten minste 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Je hebt affiniteit met arbeids- en organisatiepsychologie
  • Je vindt het leuk om te werken met groepen
  • Je werkt zelfstandig en servicegericht

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een zelfstandige rol waarin je de ruimte krijgt om je vak op jouw eigen manier vorm te geven. Je mag je werktijden tussen 8:00 uur en 20:00 uur flexibel en effectief indelen. Het salaris ligt tussen € 3500,- en € 5500,-  bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring. De overige arbeidsvoorwaarden lichten we graag toe in het gesprek.

En nu?
Jij bent enthousiast geworden? Stuur ons dan een sollicitatiebrief met CV. Deze mag je richten aan Annemarie Lathouwers: annemarie@stip-mentaalfit.nl. We spreken je snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld