Passie voor het werken met mensen

Het werken aan herstel van psychische klachten is niet altijd prettig, maar de manier waarop hoeft niet vervelend te zijn. Daarom werken wij vanuit respect, plezier en een voelbare passie voor het werken met mensen. Wij zetten ons op deskundige wijze, met enthousiasme en oprechte betrokkenheid in voor de mentale gezondheid van mens en organisatie.

Ons aanbod is gebaseerd op de meest evidente methoden en technieken en wordt onderhouden door voortdurende bedrijfsinnovatie en deskundigheidsbevordering van onze medewerkers. Omdat wij vaak te maken krijgen met complexe hulpvragen en verzuim vraagstukken, werken wij samen met een aantal gespecialiseerde netwerkpartners uit de zorg en het bedrijfsleven. Wij zien grote meerwaarde in het verbinden van expertise en in de mogelijkheid om je samen sterk te maken.

Ons team

Ankie van  de Ven

Ankie van de Ven

Directeur - Vaktherapeut

Tsui Ken

Tsui Ken

Vaktherapeut - Coach

Yvonne Kuijpers

Yvonne Kuijpers

GZ-psycholoog

Marjella Adriaans

Marjella Adriaans

Trainer - Coach

Petra de Groot

Petra de Groot

Management-assistent

Wij werken samen met

Janine van Kampen

Janine van Kampen

Bio-feedback Therapeut

Sara

Sara

Secretariaat

Gratis adviesgesprek

Ben je benieuwd wat Stip voor kan betekenen voor jou en / of jouw organisatie? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. We bespreken daarin waar je tegenaan loopt en hoe we je daar het beste bij kunnen helpen.

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.