Passie voor het werken met mensen

Het werken aan herstel van psychische klachten is niet altijd prettig, maar de manier waarop hoeft niet vervelend te zijn. Daarom werken wij vanuit respect, plezier en een voelbare passie voor het werken met mensen. Wij zetten ons op deskundige wijze, met enthousiasme en oprechte betrokkenheid in voor de mentale gezondheid van mens en organisatie.

Ons aanbod is gebaseerd op de meest evidente methoden en technieken en wordt onderhouden door voortdurende bedrijfsinnovatie en deskundigheidsbevordering van onze medewerkers. Omdat wij vaak te maken krijgen met complexe hulpvragen en verzuim vraagstukken, werken wij samen met een aantal gespecialiseerde netwerkpartners uit de zorg en het bedrijfsleven. Wij zien grote meerwaarde in het verbinden van expertise en in de mogelijkheid om je samen sterk te maken.

Ons team

Ankie van  de Ven

Ankie van de Ven

Directeur - Vaktherapeut

Tsui-ken Au

Tsui-ken Au

Vaktherapeut - Coach

Anke Laeven

Anke Laeven

Vaktherapeut - Coach

Petra de Groot

Petra de Groot

Management-assistent

Annemarie Lathouwers

Annemarie Lathouwers

Accountmanagement - Relatiebeheer

Neeltje Stoop

Neeltje Stoop

Registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie - Coach

Sara

Sara

Secretariaat

Wij werken samen met

  • Lindy van den Muijsenberg en Margriet Masteling van Praktijk Filius (GZ-psychologen) www.praktijkfilius.nl
  • Marjella Adriaans van Let’sConnect (Loopbaancoaching)
  • Maaike Grauwmeijer van Junctio (Mediation, Coaching & Training) www.junctio.nl
  • Jeanine van Kampen van Biotrain (Psychofysiologische meting)  www.biotrain.nl

Trots op onze opdrachtgevers

Stip voert voor Lunet zorg individuele- en groepstrainingen mentaal fit op het werk uit. Ankie en haar team zijn experts als het gaat om medewerkers ondersteunen die spannings- en burn-outklachten ervaren. Ze zijn kundig en geven medewerkers inzichten en handvaten waar ze écht iets mee kunnen. Inmiddels heeft Stip voor Lunet zorg 9 groepstrainingen verzorgd. De reacties van de medewerkers zijn enthousiast. Ook voor dit jaar staan er weer een aantal groepstrainingen gepland. 

Mérie Hoeks

Verzuimregisseur, Lunet zorg

Binnen Apanta hadden we te maken met een hoog verzuim wat voornamelijk werd veroorzaakt door stress en/of burn out klachten. Ook dreigde er nog medewerkers uit te vallen. Rond dezelfde tijd kregen wij post van Stip met wat zij aanbieden om medewerkers mentaal fit te houden. Deze timing was perfect en was voor ons aanleiding om contact op te nemen.

We hebben verschillende gesprekken gehad met Ankie van de Ven om samen te kijken wat voor onze organisatie en onze medewerkers het meest passend is. Het resultaat was diverse groepsworkshops (waar meer dan de helft van onze medewerkers gebruik van heeft gemaakt) een aantal individuele trajecten en een drastisch lager verzuim! Een prettige samenwerking met een mooi resultaat!

Rebekka Veraa

HR Adviseur, Apanta ggz

Stip heeft voor ons een aantal workshops verzorgd. Ankie van de Ven is een echte expert op het gebied van burn-out preventie en herkenning. Met behulp van doelgerichte oefeningen ontdek je meer over de energieniveaus van je lichaam. Hierdoor krijg je begrip en inzicht in hoe je daarmee om kunt gaan en leer je hoe je anderen kunt steunen. Ook laten ze je als werkgever inzien dat je iets mag verwachten van de medewerker en hoe ver je daarin kunt gaan. Daarmee kunnen ze dan ook een goede brug slaan tussen medewerker en werkgever om een optimaal resultaat voor beide te behalen.

Lonneke van Luxemburg

HR Business Partner, (Freo is onderdeel van de Rabobank Groep), Freo

Gratis adviesgesprek

Ben je benieuwd wat Stip voor kan betekenen voor jou en / of jouw organisatie? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. We bespreken daarin waar je tegenaan loopt en hoe we je daar het beste bij kunnen helpen.

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.