Over Stip

De missie van Stip

Stip helpt mens en organisatie bij het creëren van een optimale mentale gezondheid en een krachtige en gezonde leefstijl. Wij willen een betekenisvolle, positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen. Stip gaat daarbij niet voor een quick fix, maar voor duurzame ontwikkeling gericht op een vitale en gezonde toekomst.

Vakmanschap is meesterschap

Wij maken in onze trajecten gebruik van actuele, evidente technieken en behandel methoden. Denk hierbij aan:
Cognitieve gedragstherapie • Mindfulness • Progressieve relaxatie • Hartcoherentie training • ACT (Acceptance & Commitment Therapie) • Schematherapie • CSR methode • Experimentele werkvormen en technieken

Het aanbod van Stip

Ons aanbod is gebaseerd op de meest evidente methoden en technieken en wordt onderhouden door voortdurende bedrijfsinnovatie en deskundigheidsbevordering van onze medewerkers. Omdat wij vaak te maken krijgen met complexe hulpvragen en verzuim vraagstukken, werken wij samen met een aantal gespecialiseerde netwerkpartners uit de zorg en het bedrijfsleven. Wij zien grote meerwaarde in het verbinden van expertise en in de mogelijkheid om je samen sterk te maken.

“Wij hebben passie voor het werken met mensen”

Wij werken vanuit respect, plezier en een voelbare passie voor het werken met mensen. Wij zetten ons op deskundige wijze, met enthousiasme en oprechte betrokkenheid in voor de mentale gezondheid van mens en organisatie.

Wij stellen ons graag aan je voor

Ankie van de Ven

Directeur, behandelaar, coach & trainer

Tsui-Ken Au

Behandelaar, coach & trainer

Wil je meer over mij lezen?

Olga Scheepers

Behandelaar, coach & HRV specialist

Wil je meer over mij lezen?

Mentaal Fit 

Onze trajecten zijn erop gericht medewerkers te bewegen naar gezond functioneren. Gezond functioneren start met een gezonde mindset. Wanneer je daar de juiste acties aan verbind wordt je Mentaal Fit. Deze naam vind je daarom terug in (bijna) al onze trajecten.

Onze samenwerkings partners

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang je graag tips over stresspreventie en andere leuke wetenswaardigheden op het gebied van stress- en burn-out preventie of herstel? Wil je graag op de hoogte gehouden worden van het starten van nieuwe trainingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Stip en ontvang een paar keer per jaar onze Nieuwsbrief. Wil je hem niet meer ontvangen? Dan meld je je eenvoudig af door middel van de link in de nieuwsbrief.