Over Stip

Passie voor het werken met mensen

Het werken aan psychische klachten is niet altijd prettig, maar de manier waarop hoeft niet vervelend te zijn. Daarom werken wij vanuit respect, humor en een voelbare passie voor het werken met mensen.

Wij zetten ons op deskundige wijze, met enthousiasme en oprechte betrokkenheid in voor de mentale gezondheid van mens en organisatie.

Ons aanbod is gebaseerd op de meest evidente (vak)therapeutische methoden en technieken en wordt onderhouden door voortdurende bedrijfsinnovatie en deskundigheidsbevordering van onze medewerkers.

Samen sterker

Omdat wij vaak te maken krijgen met complexe hulpvragen en verzuim vraagstukken, werken wij samen met een aantal gespecialiseerde netwerkpartners uit de zorg en het bedrijfsleven. Wij zien grote meerwaarde in het verbinden van expertise en in de mogelijkheid om je samen sterk te maken.

Ons Team

stip_ankie_portret_rond2

Ankie van de Ven (Eigenaar)

 ‘Verandering komt van binnenuit, en om van binnen iets teweeg te brengen  moet je de kern raken’

Vanuit mijn achtergrond als vaktherapeut beeldend, heb ik ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden en behandelen van mensen met psychische klachten. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van stressklachten en trauma. Op creatieve,  specialistische en doeltreffende wijze, werk ik samen met mijn clienten aan een gezonde toekomst.

Janine.BioTrain kopie

Janine van Kampen

‘Luisteren naar je eigen lichaam en zorgen dat je de regie weer in eigen handen krijgt!’

Als biofeedback-specialist in het afnemen van psychofysiologische metingen in het kader van chronische stress, ben ik onderdeel van het trainingsprogramma van Stip. Het lichaam reageert continu op wat we denken, op wat we doen en op wat we voelen. Door het meten van lichaamsreacties zoals spierspanning, hartslag en ademhaling wordt de werking van stress, ontspanning en herstel van lichaam en geest inzichtelijk gemaakt.

tsui ken rond

Tsui-Ken

‘Verandering gaat over het hebben van lef om keuzes te maken’

Als beeldend therapeut ben ik bijna 10 jaar werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Veel van mijn cliënten kampen met spannings- of burn-out klachten. Het herstellen van de balans tussen inspanning en ontspanning staat centraal in mijn aanpak. Met mijn ervaring en expertise draag ik een steentje bij aan Stip. Het lef weer vinden om keuzes te maken, dat is waar het om draait.

Contact met Stip Mentaal Fit