Wat is een PMO?

Wil je weten hoe de fysieke en mentale conditie van je werknemers op dit moment is en wat je kunt doen om deze te verbeteren? Ervaren jouw werknemers stress in het dagelijks leven, hebben ze onverklaarbare fysieke klachten en wil je op maat gemaakt advies waarmee ze direct aan de slag kunnen? Houd je van concrete tips en meetbare resultaten? Dan biedt het PMO jou en je organisatie de uitkomst!

Het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) bestaat uit zowel een fysiek als een mentaal onderzoek. Aan deze onderzoeken koppelen we een persoonlijk leefstijladvies waarmee je werknemers direct aan de slag kunnen. Zo kunnen stressklachten tijdig worden gesignaleerd, psychische klachten worden voorkomen en weet je wat je kunt doen om eventuele klachten of problemen gericht aan te pakken en de leefstijl eenvoudig te verbeteren.

In het fysieke onderdeel onderzoeken we de biometrie, visus, gehoor, cholesterol en glucose van je werknemers. In het mentale onderdeel onderzoeken we hun stemming, herstelvermogen, de stressbronnen in hun werk- én privésituatie en het effect daarvan op hun energiebalans. Je werknemers ontvangen in een individueel coachinggesprek advies met concrete, direct toepasbare tips.

Nemen er binnen jouw organisatie meerdere werknemers deel aan hetzelfde onderzoek? Dan ontvang jij als werkgever een verslag met conclusies en advies op groepsniveau. Hiermee kun je het verbeteren en behouden van de vitaliteit op de werkvloer gerichter vormgeven.

Kosten: op aanvraag. Stip gaat in gesprek met de aanvrager om hun specifieke wensen/ of vraag in kaart te brengen. Naar aanleiding hiervan wordt er een kostenberekening gemaakt.

Inhoud:

  • Fysiek onderzoek
  • Mentaal onderzoek
  • Individuele advies-/ coaching gesprek
  • Groepsverslag met advies

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

PMO (#14)

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Wil je liever direct contact? Bel ons dan via onderstaand telefoonnummer.

040 842 9444

Strijpsestraat 113, 5616 GM Eindhoven

info@stip-mentaalfit.nl