Wat is een PMO?

Wil jij weten hoe jouw mentale conditie op dit moment is en wat je er aan kunt doen om deze te verbeteren? Ervaar je stress in het dagelijks leven en wil je een op maat gemaakt advies waarmee je direct aan de slag kunt? Houd je van concrete tips en meetbare resultaten?

In het Preventief Mentaal Onderzoek (PMO), brengen we met behulp van vragenlijsten, een uitgebreid gesprek en een 5-daagse HRV-meting je mentale conditie in kaart. Hier koppelen we een persoonlijk leefstijl advies aan waarmee je direct aan de slag kunt. Zo kun je stressklachten tijdig signaleren, psychische klachten voorkomen en weet je wat je kunt doen om eventuele klachten of problemen gericht aan te pakken en je leefstijl eenvoudig te verbeteren. In het PMO onderzoeken we je stemming, je herstelvermogen, de stressbronnen in je werk en privé situatie en het effect daarvan op je energie balans.
Voordat je met de diverse metingen start, geven we je tijdens een online check-in gesprek aanvullende inhoudelijke en praktische informatie over de meting. We helpen je met het koppelen van de apparatuur die we gebruiken voor de HRV-meting en beantwoorden eventuele vragen. Ook plannen we in dit gesprek de vervolgstappen van het onderzoek.

Kosten: € 595,-

Inhoud:

  • Check-in gesprek (20 minuten)
  • Online vragenlijst stressklachten (30 minuten)
  • HRV-meting (5 dagen)
  • Individueel coaching gesprek (90 minuten).

Inclusief:

  • Professioneel bio-feedbackapparatuur met hartslag sensoren.
  • Tweede meting binnen 3 maanden om de verbetering te kunnen zien.
  • Boekje met tips en handvaten.

Gratis Webinar over PMO

Bij Stip zijn we zó enthousiast over de mogelijkheden en het nut van een Preventief Mentaal Onderzoek, dat we hier graag meer over vertellen middels een Webinar. Alleen de tekst op onze website dekt misschien niet helemaal de lading en we zouden ook graag meteen in willen haken op vragen die jullie mogelijk hebben. Daarom organiseren we een Webinar. Je kunt je hiervoor kosteloos en vrijblijvend aanmelden.

Informatie aanvragen

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Wil je liever direct contact? Bel ons dan via onderstaand telefoonnummer.

040 842 9444

Strijpsestraat 113, 5616 GM Eindhoven

info@stip-mentaalfit.nl