‘Weer lekker in mijn vel, daar ga ik voor’

Vergoedingsmogelijkheden coaching & training

ONTWIKKELEN VAN MOGELIJKHEDEN

Coaching en training richt zich op het onderzoeken en ontwikkelen van persoonlijke mogelijkheden en vaardigheden en niet op het behandelen van een ziekte of stoornis. De zorgvezekering vergoedt enkel behandeling die gebaseerd is op een medische, psychische of psyciatrische diagnose. Coaching of training worden daarom niet vergoed vanuit de zorgverzekering.

 

DE WERKGEVER

Hoewel ze hier niet toe verplicht zijn, willen sommige werkgevers financieel bijdragen aan een coachingstraject wanneer er sprake is van ontwikkeldoelen die een positieve bijdrage leveren aan jouw functioneren op het werk. Stip kan je werkgever nader informeren over de behandelmogelijkheden en desgewenst een offerte uitbrengen. Uiteraard gebeurt dit alles met jouw schriftelijke toestemming en na een (telefonische) kennismaking met je behandelaar of coach.

 

SCHOLINGSBUDGET

Veel werkgevers stellen een scholingsbudget beschikbaar wat je mag gebruiken voor opleidingsdoeleinden of persoonlijke ontwikkeling in relatie tot werk. Informeer bij jouw werkgever welke mogelijkheden er zijn om jouw scholingsbudget in te zetten voor coaching. Let op: scholingsbudgetten zijn niet bedoeld voor het oplossen van ziekte of gezondheidsklachten. Overweeg daarom goed of het scholingsbudget passend is bij het doel van je coaching.

 

 

 

Gratis adviesgesprek

Ben je benieuwd wat Stip voor kan betekenen voor jou? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. We bespreken daarin waar je tegenaan loopt en hoe we je daar het beste bij kunnen helpen.

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.