Reviews

Dat wij zelf overtuigd zijn van onze kracht mag duidelijk zijn. Maar écht objectief is dat natuurlijk niet. Daarom delen we graag onderstaande reviews en cijfers met je, deze spreken voor zich.

De cijfers liegen er niet om

Hoe worden de trajecten van Stip beoordeeld?

 

  • Algemene beoordeling: 8,7 (103 respondenten)
  • Expertise van onze trainers: 9,0 (103 respondenten)
  • Net Promotor Score: 53

Dit zijn de gemeten resultaten van de trajecten van Stip:

 

  • Alle deelnemers reduceren klachten tot onder de afkapgrens.
  • Klachtafname is gemiddeld genomen ruim 50%.
  • Deelnemers houden resultaten vast ook na de laatste meting 6 maanden na afronden van training.

HR Manager Apanta

“Sinds 2019 werken wij samen met STIP in het kader van de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. We zijn gestart met de groepstrainingen Mentaal Fit op het Werk; hoe herken je stressklachten en hoe ga je hiermee om. Deze zijn goed ontvangen. Omdat wij onze nieuwe medewerkers deze inzichten ook willen mee geven, sluiten wij onze ontmoetingsdagen voor nieuwe medewerkers altijd af met deze workshop.
Daarnaast zetten wij STIP vooral in bij individuele trajecten wanneer medewerkers uit dreigen te vallen of uitgevallen zijn met stressklachten. Medewerkers kunnen snel terecht voor een intake en het advies is altijd op maat. Bij vragen of twijfels door ons als werkgever over het traject, het verloop of iets anders, kunnen we altijd bij Stip terecht. Het is ook erg fijn dat je als leidinggevende betrokken wordt bij de trajecten. Het contact is dan ook laagdrempelig, persoonlijk en met korte lijntjes. “

Hr Oostendorp Autogroep

“De snelheid waarmee Stip handelt wanneer een medewerker een hulpvraag heeft wordt door ons als Oostendorp Autogroep heel positief ervaren. De korte lijnen in communicatie, een uitgebreide intake en vanuit daar wordt er binnen 14 dagen een behandelplan opgesteld en staat de eerste afspraak ingepland. Stip werkt op een respectvolle manier zodat het vertrouwen bij medewerkers snel groeit. De praktische handvatten en inzichten zorgen voor een duurzaam herstel van de medewerkers.
Naast de individuele trajecten welke we inzetten gaan we vanaf maart 2023 ook samen aan de slag in een groepstraining Verzuim voor onze managers. Met veel vertrouwen gaan we deze samenwerking tegemoet! “

HR, Liliane Fonds

“Stip Mentaal Fit heeft een aantal Carrière APK’s verzorgd voor medewerkers van het Liliane Fonds en MIVA. Deze trainingen zijn door hen als zeer waardevol ervaren! Ankie is sterk in het creëren van een vertrouwelijke en veilige sfeer, waardoor medewerkers zich direct veilig voelen, zich kwetsbaar durven op te stellen en open met elkaar durven te delen en spreken. Ankie is als trainster zeer deskundig en warm, ze weet de vinger snel op de zere plek te leggen en durft ‘prikkelende’ vragen te stellen, waardoor de trainingen ook echts iets hebben opgeleverd voor alle deelnemers. Het vervolg in de vorm van de trainingen Mentaal Fit Leiderschap voor onze leidinggevenden staat al gepland en we kijken ernaar uit!”

Lunet zorg

“Stip voert voor Lunet zorg individuele- en groepstrainingen mentaal fit op het werk uit. Ankie en haar team zijn experts als het gaat om medewerkers ondersteunen die spannings- en burn-outklachten ervaren. Ze zijn kundig en geven medewerkers inzichten en handvaten waar ze écht iets mee kunnen. Inmiddels heeft Stip voor Lunet zorg 9 groepstrainingen verzorgd. De reacties van de medewerkers zijn enthousiast. Ook voor dit jaar staan er weer een aantal groepstrainingen gepland.”

HR Business Partner, Dela

“Als 1 van onze medewerkers een (mentale) hulpvraag heeft, gerelateerd aan werk en/of privé, dan schakelen wij Stip in. Zodra wij een medewerker aanmelden, komen zij niet op een wachtlijst maar is er binnen enkele dagen contact en worden er concrete stappen gezet. De eerlijkheid en transparantie worden door onze medewerkers als prettig ervaren. Zij voelen zich welkom, zijn snel op hun gemak en worden ontvangen in een fijne omgeving door het ervaren team van Stip. Trajecten hebben een duidelijke kop en staart en zijn gericht op resultaat en duurzaam herstel. Wij als werkgever worden actief betrokken bij het traject, zodat wij onze medewerkers niet uit het oog verliezen. Dela vindt het erg belangrijk om goed te zorgen voor haar mensen en zet daar op allerlei manieren hoog op in. Wat ons betreft zijn de diensten van Stip daar een waardevolle aanvulling op.”

Vraag een gratis persoonlijk adviesgesprek aan

Onze specialisten helpen je graag verder in een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek.
Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.