Carrière APK

Carrière APK

Bij matige stressklachten

Wat leer je:

  • Creëren van een gezonde balans in je (werk)week
  • Werken vanuit jouw waarden en behoeften (zodat werk weer energie geeft)
  • Herkennen van persoonlijke stresssignalen
  • Effectieve ontspanningstechnieken voor je lichaam en geest.

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen met zich mee die invloed hebben op de werksituatie. Denk bijvoorbeeld aan de ambitieuze medewerker met een jong gezin of aan de medewerker die veel ervaring heeft, maar ook wat moeite om het tempo van de starters bij te benen. In de ‘carrière APK’ werken we aan het creëren van een gezonde werk/privé balans, passend bij de levensfase van de medewerker. We hebben hierbij aandacht voor stressreductie, zelfzorg en werkplezier. We werken op een actieve, praktische en ervaringsgerichte manier, waarbij de medewerker thuis en op het werk oefent met nieuw gedrag.

Voor wie:

Medewerkers met matige stressklachten en uitdagingen in de werk / privé balans.

Tijdsduur:

2 dagdelen van 3,5 uur + individuele sessie 45 min. + terugkomsessie 60 min.

Gratis telefonisch adviesgesprek:

Groepstrajecten van Stip worden altijd op maat gemaakt voor jouw organisatie. In het telefonisch adviesgesprek van ongeveer een kwartier kun je terecht met vragen over onze trajecten en dienstverlening en de mogelijkheden daarvan voor jullie organisatie. Indien gewenst kunnen we je een eerste indicatie geven van passende trajecten en / of maken we een afspraak voor een uitgebreidere kennismaking.

Het adviesgesprek is volledig kosteloos. Je kunt het makkelijk zelf inplannen op een datum en tijd die voor jou uitkomt.

Datum

06 jul 2024

Kosten

€4777,50 (zakelijk tarief, ex btw)

Labels

Groepstraject
Categorie