Herstel van Stressklachten

Behandelmodule:
 Herstel van Stressklachten

Herken en doorbreek patronen die ten grondslag liggen aan je klachten.

Wat leer je:

  • Duurzaam herstellen van Burn-out en/of ernstige stressklachten
  • Verbeteren van je energieniveau
  • Verminderen van stemmingsklachten
  • Verbeteren van je leefstijl
  • Effectief fysiek en mentaal ontspannen op en na een drukke of intensieve dag
  • Herkennen en doorbreken van de patronen die ten grondslag liggen aan je klachten
  • Aangeven van grenzen
  • Bewuste keuzes maken voor een gezonde toekomst vanuit een duidelijk actieplan

Wil jij herstellen van je burn-out klachten? Dan is de behandelmodule: Herstel van stressklachten iets voor jou. In de basis ga jij aan de slag met het verbeteren van jouw leefstijl en daarmee jouw energieniveau. Je leert effectief fysiek en mentaal ontspannen op- en na een drukke of intensieve dag. Je werkt aan het verminderen van stemmingsklachten en je leert je grenzen aan te geven.
Je volgt hiervoor 12 individuele coaching sessies, waarvan eentje met je leidinggevende erbij (indien relevant). Ook gaan we je energiebalans meten middels een HRV meting. Tijdens de HRV-meting wordt met behulp van professionele bio feedback apparatuur je HRV, ofwel Hart Ritme Variabiliteit gemeten. De HRV meting geeft inzicht in de relatie tussen jouw leefstijl en vitaliteit. Door middel van het (dag en nacht) dragen van een hartslagsensor en het bijhouden van een logboek, komt er een uitgebreide analyse tot stand. De analyse geeft inzicht in de relatie tussen jouw activiteiten, herstelvermogen, herstelkwantiteit en herstelkwaliteit op deze dagen. Tevens laat het zien hoeveel je beweegt, welke kwaliteit jouw slaap heeft en of ontspanning ook daadwerkelijk zorgt voor herstel.
Deze behandelmodule is gestructureerd en praktisch. Je leidinggevende (indien van toepassing), maar ook een maatje uit jouw persoonlijke omgeving worden actief betrokken. Gedurende dit traject begeleiden we je in passende stappen richting re-integratie op je werk.
Het uitgangspunt is dat je voor deze coaching sessies naar Stip komt (Strijpsestraat 113, Eindhoven), maar in overleg kunnen deze ook online gegeven worden.

Voor wie:

Medewerkers met ernstige stressklachten of een Burn-out.

Tijdsduur:

12 individuele coaching sessies, waarvan 1 met leidinggevende.

Wanneer starten:

Kan direct na aanmelding.

Start direct na een gratis telefonisch adviesgesprek:

In het telefonisch adviesgesprek van ongeveer een kwartier nemen we de tijd om jouw hulpvraag door te spreken en je goed te informeren over daarbij passende behandelmogelijkheden binnen onze praktijk. Wellicht heb je zelf vragen die je graag wil stellen voordat je met ons aan de slag gaat. Tijdens het advies gesprek spreek nog niet met je behandelaar, deze ontmoet je tijdens of na de intake. De klik met je behandelaar heeft veel invloed op het resultaat van je behandelingen, waardoor we hier veel waarde aan hechten en bij al onze behandelaren een klikgarantie bieden.

Het adviesgesprek is volledig kosteloos. Je kunt het makkelijk zelf inplannen op een datum en tijd die voor jou uitkomt.

Datum

06 aug 2024

Kosten

€2887,50 (zakelijk tarief, ex btw)

Labels

Individueel Traject
Stip

Locatie

Stip
Strijpsestraat 113, 5616 GM Eindhoven