Mentaal Fit Team

Mentaal Fit Team

Gezond werken samen met je team

Wat leer je:

  • Bewust kiezen voor een gezonde werkdag en werksituatie
  • Signaleren van werkdruk (in het team)
  • Creëren van oplossingen om werkdruk (in het team) te verlagen

In deze training leren teams op hoe ze samen een gezonde werksituatie kunnen creëren, zowel voor zichzelf als voor het team als geheel. Vanuit concrete informatie en tips omtrent gezond werken, gaan medewerkers met elkaar in gesprek en worden afspraken gemaakt over de stappen die ze daarin samen gaan zetten. In deze training is extra aandacht voor de communicatie in het team, aangezien dit een voorwaarde is om tot resultaat te kunnen komen.

Voor wie:

Teams die werkdruk en / of uitdagingen op het gebied van gezond werken ervaren

Tijdsduur:

Deze training wordt voor uw team op maat gemaakt en bestaat afhankelijk van het gewenste resultaat uit 1 of 2 dagdelen, een individuele sessie en een online terugkomsessie

Gratis telefonisch adviesgesprek:

Groepstrajecten van Stip worden altijd op maat gemaakt voor jouw organisatie. In het telefonisch adviesgesprek van ongeveer een kwartier kun je terecht met vragen over onze trajecten en dienstverlening en de mogelijkheden daarvan voor jullie organisatie. Indien gewenst kunnen we je een eerste indicatie geven van passende trajecten en / of maken we een afspraak voor een uitgebreidere kennismaking.

Het adviesgesprek is volledig kosteloos. Je kunt het makkelijk zelf inplannen op een datum en tijd die voor jou uitkomt.

Datum

06 jun 2024

Kosten

€4777,50 (zakelijk tarief, ex btw)

Labels

Groepstraject
Categorie