Mentaal Fit BOOST

Mentaal Fit BOOST

Bij lichte stressklachten

Wat leer je:

  • Effectief anticiperen op stresssignalen
  • Herkennen van gedragspatronen die je klachten veroorzaken
  • Verbeteren van balans tussen inspanning en ontspanning
  • Verbeteren van zelfzorg

Ervaar je lichte stressklachten en wil je hiermee aan de slag? Dan past een Mentaal Fit Boost traject bij jou.
In dit individuele coaching traject van 6 consulten, wordt gewerkt aan het herstel van klachten en het vergroten van (zelf)inzicht en vaardigheden. Je krijgt concrete informatie en opdrachten waarmee hij thuis en op het werk gaat oefenen.
Je volgt 6 individuele coaching sessies, waarvan eentje met je leidinggevende erbij (indien relevant). Stip zal ook zorgen voor de communicatie met jouw werkgever, mits dat wenselijk is uiteraard.

Het uitgangspunt is dat je voor deze sessies naar Stip komt (Strijpsestraat 113, Eindhoven), maar in overleg kunnen deze ook online gegeven worden.

Voor wie:

Medewerkers met lichte stressklachten

Tijdsduur:

6 individuele coaching sessies, waarvan 1 met leidinggevende erbij.

Start direct na een gratis telefonisch adviesgesprek:

In het telefonisch adviesgesprek van ongeveer een kwartier nemen we de tijd om jouw hulpvraag door te spreken en je goed te informeren over daarbij passende behandelmogelijkheden binnen onze praktijk. Wellicht heb je zelf vragen die je graag wil stellen voordat je met ons aan de slag gaat. Tijdens het advies gesprek spreek nog niet met je behandelaar, deze ontmoet je tijdens of na de intake. De klik met je behandelaar heeft veel invloed op het resultaat van je behandelingen, waardoor we hier veel waarde aan hechten en bij al onze behandelaren een klikgarantie bieden.

Het adviesgesprek is volledig kosteloos. Je kunt het makkelijk zelf inplannen op een datum en tijd die voor jou uitkomt.

Datum

06 jul 2024

Kosten

€1260,- (zakelijk tarief, ex btw)

Labels

Individueel Traject
Stip

Locatie

Stip
Strijpsestraat 113, 5616 GM Eindhoven