Mentaal Fit INTENS

Mentaal Fit INTENS

Bij psychische klachten

Wat leer je:

  • Herstellen van psychische klachten
  • Inzicht in dieperliggende oorzaken van je klachten
  • Doorbreken van (oude) gedragspatronen
  • Toepassen van opgedane kennis en vaardigheden in je dagelijkse (werk) situatie
  • Verbeteren van je zelfzorg

Heb jij al langere tijd last van psychische klachten die met name samenhangen met jouw persoonlijke situatie en wil je daarvan herstellen, dan is het Mentaal Fit intens traject iets voor jou
In dit individuele traject van 12 consulten staat jouw persoonlijke situatie centraal. We gaan niet alleen opzoek naar de dieperliggende oorzaken van jouw klachten, maar doorbreken we ook (oude) gedragspatronen zodat je toekomt aan het veranderen, verwerken of accepteren van je omstandigheden. Indien van toepassing maken we wel steeds de link naar je werksituatie. Waar gewenst betrekken we je werkgever en andere betrokken hulpverleners bij je traject
Het uitgangspunt is dat je voor deze sessies naar Stip komt (Strijpsestraat 113, Eindhoven), maar in overleg kunnen deze ook online gegeven worden.

Voor wie:

Medewerkers met psychische klachten, niet per definitie werk gerelateerd

Tijdsduur:

12 individuele coaching sessies

Start direct na een gratis telefonisch adviesgesprek:

In het telefonisch adviesgesprek van ongeveer een kwartier nemen we de tijd om jouw hulpvraag door te spreken en je goed te informeren over daarbij passende behandelmogelijkheden binnen onze praktijk. Wellicht heb je zelf vragen die je graag wil stellen voordat je met ons aan de slag gaat. Tijdens het advies gesprek spreek nog niet met je behandelaar, deze ontmoet je tijdens of na de intake. De klik met je behandelaar heeft veel invloed op het resultaat van je behandelingen, waardoor we hier veel waarde aan hechten en bij al onze behandelaren een klikgarantie bieden.

Het adviesgesprek is volledig kosteloos. Je kunt het makkelijk zelf inplannen op een datum en tijd die voor jou uitkomt.

Datum

06 jul 2024

Kosten

€2094,75 (zakelijk tarief, ex btw)

Labels

Individueel Traject
Stip

Locatie

Stip
Strijpsestraat 113, 5616 GM Eindhoven