Mentaal Fit op het Werk

Mentaal Fit op het Werk

Bij lichte stressklachten

Wat leer je:

  • Herkennen van persoonlijke stresssignalen
  • Effectieve ontspanningstechnieken voor lichaam en geest
  • Bewust omgaan met je energie en gezondheid (op het werk)

In deze training leren en medewerkers hun persoonlijke stresssignalen herkennen en gaan ze actief aan de slag met tips en handvaten om hier effectief mee om te gaan. De training is laagdrempelig, prikkelend, praktisch en gericht op thema’s die spelen in uw team en/of organisatie

Je volgt deze training in groepsverband van een groep van maximaal 8 personen. Wanneer er meerdere medewerkers van één bedrijf aangemeld worden, is een incompanytraining op bedrijfslocatie ook mogelijk.

Voor wie:

Medewerker met lichte stressklachten

Tijdsduur:

1 dagdeel (3,5 uur)

Gratis telefonisch adviesgesprek:

Groepstrajecten van Stip worden altijd op maat gemaakt voor jouw organisatie. In het telefonisch adviesgesprek van ongeveer een kwartier kun je terecht met vragen over onze trajecten en dienstverlening en de mogelijkheden daarvan voor jullie organisatie. Indien gewenst kunnen we je een eerste indicatie geven van passende trajecten en / of maken we een afspraak voor een uitgebreidere kennismaking.

Het adviesgesprek is volledig kosteloos. Je kunt het makkelijk zelf inplannen op een datum en tijd die voor jou uitkomt.

Datum

06 jul 2024

Kosten

€3092,25 (zakelijk tarief, ex btw)

Labels

Groepstraject
Categorie