Mentaal Fit PLUS

Mentaal Fit PLUS

Bij matige stressklachten

Wat leer je:

  • Herstellen van stressklachten
  • Doorbreken van de gedragspatronen die je klachten veroorzaken
  • Toepassen van opgedane kennis en vaardigheden in je dagelijkse (werk) situatie
  • Verbeteren van balans tussen inspanning en ontspanning
  • Verbeteren van je zelfzorg

Ervaar jij regelmatig stressklachten en wil je hier iets aan doen voordat deze klachten oplopen tot een burn-out? Dan is een Mentaal Fit Plus traject iets voor jou.
In dit individuele traject van 9 consulten, wordt gewerkt aan het herstel van klachten en het vergroten van (zelf)inzicht en vaardigheden. Je krijgt concrete informatie en opdrachten waarmee je thuis en op het werk gaat oefenen. Dit traject is gericht op het toepassen van gezond gedrag in de dagelijkse (werk) situatie. We onderzoeken daarbij ook de persoonlijke thema’s die hebben bijgedragen aan het ontstaan van de klachten. Bij het bedenken van oplossingen en het oefenen met nieuw gedrag maken we steeds de verbinding naar de werksituatie
Je volgt 9 individuele coaching sessies, waarvan eentje met je leidinggevende erbij (indien relevant). Stip zal ook zorgen voor de communicatie met jouw werkgever, mits dat wenselijk is uiteraard. Ook zal er aan het einde van het traject een eindmeting gedaan worden.
Het uitgangspunt is dat je voor deze sessies naar Stip komt (Strijpsestraat 113, Eindhoven), maar in overleg kunnen deze ook online gegeven worden.

Voor wie:

Medewerkers met matige stressklachten

Tijdsduur:

9 individuele coaching sessies, waarvan 1 met leidinggevende erbij.

Start direct na een gratis telefonisch adviesgesprek:

In het telefonisch adviesgesprek van ongeveer een kwartier nemen we de tijd om jouw hulpvraag door te spreken en je goed te informeren over daarbij passende behandelmogelijkheden binnen onze praktijk. Wellicht heb je zelf vragen die je graag wil stellen voordat je met ons aan de slag gaat. Tijdens het advies gesprek spreek nog niet met je behandelaar, deze ontmoet je tijdens of na de intake. De klik met je behandelaar heeft veel invloed op het resultaat van je behandelingen, waardoor we hier veel waarde aan hechten en bij al onze behandelaren een klikgarantie bieden.

Het adviesgesprek is volledig kosteloos. Je kunt het makkelijk zelf inplannen op een datum en tijd die voor jou uitkomt.

Datum

06 aug 2024

Kosten

€1674,75 (zakelijk tarief, ex btw)

Labels

Individueel Traject
Stip

Locatie

Stip
Strijpsestraat 113, 5616 GM Eindhoven