Preventief Mentaal Onderzoek

Preventief Mentaal Onderzoek

Breng je mentale conditie in kaart.

Waarom een PMO?

  • Signaleer stressklachten tijdig en voorkom psychische klachten.
  • Krijg een goed beeld van jouw leef- en werksituatie, en de invloed daarvan op jouw mentale fitheid.
  • Ontvang een uitgebreid rapport met resultaten, bevindingen en een persoonlijk advies waar je direct mee aan de slag kunt.

Wil jij weten hoe jouw mentale conditie op dit moment is en wat je er aan kunt doen om deze te verbeteren? Ervaar je stress in het dagelijks leven en wil je een op maat gemaakt advies waarmee je direct aan de slag kunt? Houd je van concrete tips en meetbare resultaten?

In het Preventief Mentaal Onderzoek (PMO), brengen we met behulp van vragenlijsten, een uitgebreid gesprek en een 5-daagse HRV-meting je mentale conditie in kaart. Hier koppelen we een persoonlijk leefstijl advies aan waarmee je direct aan de slag kunt. Zo kun je stressklachten tijdig signaleren, psychische klachten voorkomen en weet je wat je kunt doen om eventuele klachten of problemen gericht aan te pakken en je leefstijl eenvoudig te verbeteren. In het PMO onderzoeken we je stemming, je herstelvermogen, de stressbronnen in je werk en privé situatie en het effect daarvan op je energie balans.
Voordat je met de diverse metingen start, geven we je tijdens een online check-in gesprek aanvullende inhoudelijke en praktische informatie over de meting. We helpen je met het koppelen van de apparatuur die we gebruiken voor de HRV-meting en beantwoorden eventuele vragen. Ook plannen we in dit gesprek de vervolgstappen van het onderzoek.
Het behulp van de online vragenlijst stressklachten brengen we in kaart hoe het gesteld is met je stemming, je energie en je cognitieve functioneren. Tevens bekijken we de stressbronnen op je werk en je vermogen om na werk of taken te herstellen en tot rust te komen. Het invullen van de vragenlijst stressklachten gaat digitaal en duurt ongeveer 30 minuten.
Tijdens de HRV-meting wordt met behulp van professionele bio feedback apparatuur je HRV, ofwel Hart Ritme Variabiliteit gemeten. De HRV meting geeft inzicht in de relatie tussen jouw leefstijl en vitaliteit. Door middel van het (dag en nacht) dragen van een hartslagsensor en het bijhouden van een logboek, komt er een uitgebreide analyse tot stand. De analyse geeft inzicht in de relatie tussen jouw activiteiten, herstelvermogen, herstelkwantiteit en herstelkwaliteit op deze dagen. Tevens laat het zien hoeveel je beweegt, welke kwaliteit jouw slaap heeft en of ontspanning ook daadwerkelijk zorgt voor herstel.
De hartslagsensor draag je 5 dagen; Bij voorkeur drie werkdagen en twee vrije dagen. De sensor plak je met behulp van electrode plakkers op je borst. Je ontvangt van ons duidelijke instructies zodat je precies weet wat je moet doen.
Na de HRV-meting krijg je een individueel gesprek bespreken we de resultaten van de metingen en de daaruit voortkomende analyses. De coach waarmee je spreekt zal aanvullende vragen stellen, zodat er een goed beeld ontstaat van jouw leef- en werksituatie. Aan de hand van dit gesprek ontvang je een rapport met daarin een overzicht van de resultaten en een persoonlijk leefstijl advies. We geven (indien van toepassing) ook advies voor je werkgever, wat jij zelf met je werkgever kunt bespreken.

Voor wie:

Voor iedereen die wel eens stress ervaart in het dagelijks leven en graag een op maat gemaakt advies wil ontvangen.

Tijdsduur:

Check-in gesprek (20 minuten) + online vragenlijst stressklachten (30 minuten) + HRV-meting (5 dagen) + Individueel coaching gesprek (90 minuten).

Start direct na een gratis telefonisch adviesgesprek:

In het telefonisch adviesgesprek van ongeveer een kwartier nemen we de tijd om jouw hulpvraag door te spreken en je goed te informeren over daarbij passende behandelmogelijkheden binnen onze praktijk. Wellicht heb je zelf vragen die je graag wil stellen voordat je met ons aan de slag gaat. Tijdens het advies gesprek spreek nog niet met je behandelaar, deze ontmoet je tijdens of na de intake. De klik met je behandelaar heeft veel invloed op het resultaat van je behandelingen, waardoor we hier veel waarde aan hechten en bij al onze behandelaren een klikgarantie bieden.

Het adviesgesprek is volledig kosteloos. Je kunt het makkelijk zelf inplannen op een datum en tijd die voor jou uitkomt.

Datum

06 jul 2024

Kosten

€ 595,- (zakelijk tarief, ex btw)

Labels

Individueel Traject