TEMPLATE

Jouw Team Mentaal Fit

Regie op stress onder medewerkers

Wat leer je:

  • Herkennen van stress signalen bij medewerkers
  • Preventief en proactief anticiperen op stress signalen bij medewerkers
  • Regie nemen over re-integratie bij stressklachten

Krijg jij in jouw leidinggevende rol regelmatig te maken met werk gerelateerd psychisch verzuim onder jouw werknemers? Wil jij hen enerzijds beter kunnen begeleiden in het voorkomen van stress gerelateerde klachten en anderzijds ook de regie nemen over bijvoorbeeld de re-integratie na een burn-out? Volg dan de Jouw Team Mentaal Fit training.

Het doel van deze training is stress signalen bij jouw medewerkers te leren herkennen en hier op de juiste manier mee om te gaan, om zodoende uitval als gevolg van burn-out te voorkomen.

Dit doen we door een training van 2 dagdelen, gevolgd door een individuele sessie van 45 minuten (live of online) en we ronden deze training af met een online terugkomsessie van ongeveer een uur.

Je volgt deze training in groepsverband van een groep van maximaal 8 personen. Wanneer er meerdere leidinggevenden van één bedrijf aangemeld worden, is een in company training op bedrijfslocatie ook mogelijk.

Voor wie:

Medewerkers met lichte stressklachten (niet ziekgemeld)

Tijdsduur:

6 individuele coaching sessies, waarvan 1 met leidinggevende erbij.

Start direct na een gratis telefonisch adviesgesprek:

In het telefonisch adviesgesprek van ongeveer een kwartier nemen we de tijd om jouw hulpvraag door te spreken en je goed te informeren over daarbij passende behandelmogelijkheden binnen onze praktijk. Wellicht heb je zelf vragen die je graag wil stellen voordat je met ons aan de slag gaat. Tijdens het advies gesprek spreek nog niet met je behandelaar, deze ontmoet je tijdens of na de intake. De klik met je behandelaar heeft veel invloed op het resultaat van je behandelingen, waardoor we hier veel waarde aan hechten en bij al onze behandelaren een klikgarantie bieden.

Het adviesgesprek is volledig kosteloos. Je kunt het makkelijk zelf inplannen op een datum en tijd die voor jou uitkomt.

Datum

06 jul 2024

Kosten

€ 649 (zakelijk tarief, ex btw)

Labels

3-daagse training Mentaal Fit (op het wek)