Heb jij behoefte aan een extra steuntje in de rug?

Meld je dan nu aan voor de Vitality Boost

Het Corona virus heeft grote impact op ieders welzijn. Negatieve berichtgeving, sombere prognoses en doemdenken werken negatief op je gemoedstoestand, terwijl juist nu iedereen gebaat zou zijn bij positieve berichten, een frisse blik en hartverwarmende initiatieven. Wanneer je lekker in je vel zit heb je meer fysieke en mentale weerstand en lukt het je beter om met moeilijke situaties om te gaan. Daarom willen wij juist nu, een positieve bijdrage te leveren aan de mentale gezondheid van mensen.

Voor een extra steuntje in de rug bieden wij de Vitality Boost. Dit is een online video-consult waarin onze coaches in 45 minuten samen met jou een plan van aanpak gericht op een gezond dagritme, tijd en aandacht voor ontspanning en het kalmeren van piekergedachten.

Om de Vitality Boost voor iedereen toegankelijk te maken doen we dat tegen een gereduceerd tarief van € 50,-. Je ontvangt van ons na je consult een digitale factuur waarmee je het consult kunt declareren bij je verzekering.

Het video consult valt onder het aanvullende pakket voor alternatieve geneeswijzen. Voor behandelingen die vallen onder het aanvullende pakket geldt geen eigen risico. De facturen die je van Stip ontvangt, kun je direct zelf declareren, waarna de zorgverzekeraar de vergoeding aan jou uitkeert. Let op: Iedere zorgverzekeraar hanteert andere vergoedingstarieven. Raadpleeg daarom je verzekeringspolis of neem contact op met je verzekeringsmaatschappij om te bekijken van welke vergoeding jij gebruik kunt maken. Desgewenst kan Stip je hierbij helpen.

We zien er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan. Heb je vragen, mail of bel ons gerust.

Vitality check-up aanvragen

Vraag met dit formulier een Vitality Check-up aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen. 


Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Liever direct contact? Bel ons dan via onderstaand telefoonnummer.

040 842 9444

info@stip-mentaalfit.nl

Strijpsestraat 113, 5616 GM Eindhoven