Het beste voor mijn medewerker

& organisatie

Ontdek wat het beste past bij uw medewerkers en organisatie

Samenwerken aan preventie

& herstel

Meer informatie over hoe wij uw organisatie kunnen helpen

Onze producten maken het verschil

Bekijk alle diensten en producten van Stip voor uw organisatie

Gezonde mensen willen werken!

Onze uitgangspunten

Een gezonde toekomst

Stip helpt mens en organisatie bij het voorkomen en reduceren van verzuim door psychische klachten. Wij zijn gespecialiseerd in de aanpak van stress en burn-out klachten. Wij bieden workshops, trainingen en behandelinterventies waarmee we samen met u werken aan herstel, vitaliteit en een gezonde toekomst voor uw medewerkers en organisatie.

Doen wat nodig is

 Wij werken met een flexibele mindset en een praktische, energieke aanpak. We gebruiken de frisheid en lichtheid van training en de diepte interventies van behandeling. Hierdoor kunnen we precies op maat insteken en aanvullende zorg bieden als dat nodig is. 

Eigen regie en verantwoordelijkheid

Een situatie kan pas veranderen als je daar zelf de benodigde acties voor onderneemt. Daarom leren wij medewerkers hoe ze vanuit kennis en vaardigheden tot doelgerichte acties kunnen komen. Onze focus ligt daarbij op het vergroten van zelfbewustzijn en het ontwikkelen van intrinsieke motivatie voor een gezonde leefstijl.

Samen werken aan herstel

Wij betrekken u actief bij de inhoud en voortgang van onze trajecten. Zo spreken wij bij individuele coaching trajecten niet alleen de medewerker, maar ook met de leidinggevende en eventuele andere betrokkenen en initiëren wij op regelmatige basis contact om u op de hoogte te houden van de voortgang van lopende trajecten.

Resultaat

Al onze interventies zijn gebaseerd op de meest evidente technieken en methoden en worden uitgevoerd door ervaren, gespecialiseerde professionals die in staat zijn om een daadwerkelijke connectie te maken. Wij gebruiken diverse meetinstrumenten om vast te kunnen stellen wat er aan de hand is en om de resultaten van onze interventies inzichtelijk te maken.

Bekijk onze brochure (klik voor vergroting)

Gratis adviesgesprek

Onze specialisten helpen u graag verder in een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek.

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.